Domaine Bonneblond

BELEEF

MET DE NATUUR ALS GROOTSTE SPEELTUIN!

Er was eens...... zo beginnen de meeste sprookjes toch?  Maar sprookjes bestaan niet, of toch wel? Niet ver van Nederland vandaan, op slechts 8 uur rijden van Utrecht, in een nog niet door toerisme ontdekt gebied, ligt Domaine Bonneblond verscholen. De weg er naar toe is zéker sprookjesachtig te noemen, je moet het maar net weten te vinden. We verklappen en delen heel graag aan jullie onze plek en we hopen dat jullie net zo 'betoverd' raken als wij!


Centraal op het 69 tellende hectare landgoed ligt het kloppende hart met een diversiteit aan kleinschalige gemoedelijke verblijfsaccommodaties vanaf twee personen tot 20 personen. Van camping tot lodge tenten van Het Betere Boerenbed, van vakantiehuis tot 20 personen tot chambre d'hôte overnachtingen voor 2 tot 6 personen, dus ook voor grote gezinnen! Én niet te vergeten boomhut 'Ransuil'.


Overal waar je kijkt een schitterend uitzicht over de landerijen, dit jaar met bebouwd met graan. Het zoutwaterbad zorgt voor de nodige afkoeling en ben je avontuurlijker ingesteld? Ja dan neem je een plons vanaf het vlonder wat in het zwemmeer ligt, waar je met een stoer vlot naar toe kunt. Als het een dagje iets minder weer dan kunnen de kinderen zich prima vermaken op de speelzolder met verkleedkist en gezelschapsspelletjes.


Janna en Kobus onze kune-kune varkens houden écht van knuffelen, al eens een varken van zo dicht bij gezien en op het buikje gekriebeld? We hebben ook twee paarden, een ezel, kippetjes en een haan, konijntjes, honden en een poes, een gezellig beestenbende op de boerderij!


Verse broodjes hangen iedere ochtend klaar in de landwinkel en je kunt iedere avond aanschuiven aan onze table d'hôte formule, kip met patat afhalen of zélf je pizza maken en beleggen, smullen maar!


Als het donker is, zie je honderdduizend sterren aan de hemel, zelfs de Melkweg is zichtbaar, hoe bijzonder is dat! Spannende verhalen rondom het kampvuur en marsmellows roosteren dat is een heel mooi eind van wéér een prachtige dag.Wij zijn Helen en Willem en heten jullie van harte welkom bij ons op Domaine Bonneblond!

Jullie vragen je misschien wel af hoe wij hier gekomen zijn, we vertellen het jullie graag.


In 2014 waren we op zoek naar een andere uitdaging, we woonden en werkten toen al enkele jaren in Frankrijk en hebben in die periode vele facetten van het toerisme mogen ervaren. Dat we in het toerisme wilden werken, bleek al snel bij onze aankomst op het Franse platteland. Wat is het heerlijk om vakantie vierende gasten te mogen ontvangen en hun te helpen om de hectiek van het dagelijks leven weg te laten stromen!


Toen we voor het eerst op Bonneblond aankwamen, het was december, winter, geen blaadjes aan de bomen, guur en koud, waren we direct verkocht; wat een enorme sereniteit en schoonheid, nu al, terwijl het winter was, we werden er stil van. Ja dit was de plek waar we al zo lang naar op zoek waren, de rust van La Douce France!


Onze sprookje werd  werkelijkheid, de Nederlandse eigenaren van Bonneblond namen ons aan als beheerderskoppel van hun schitterende landgoed, wat ze zelf al jarenlang (vanaf 1997) met liefde en passie gerenoveerd hadden. Door hun enthousiasme, de schoonheid van het Landgoed en de ongereptheid van de omgeving kregen we het ‘Bonneblond gevoel’. In de lente kwamen de blaadjes aan de bomen, de zon ging meer warmte geven. Ook het volgende seizoen, de zomer,  bracht verwondering en heerlijke temperaturen en prachtige zonsondergangen op zwoele zomeravonden. De herfst, de kleuren, het veranderende licht, het ritselen van de vallende blaadjes.


De herten, reeën, vossen, wilde zwijnen, roofvogels en de nachtegaal, de stilte maken het plaatje compleet voor ons. Bijna dan… jullie als onze gast, als toerist, als rustzoeker, natuurliefhebber, jong én oud, jullie maken hét plaatje voor ons compleet.


À bientôt  bij ons op Domaine Bonneblond!

 

Domaine Bonneblond

Lieu-dit: Bonneblond 03370 Sait-Désiré Frankrijk

+33606454897 info@bonneblond.nl

Copyright Bonneblond @ All Rights Reserved