In de omgeving

BELEEF

Stenen groot als reuzen, je wanen als een edelheer of jonkvrouw in een eeuwenoud kasteel, de uitgang zoeken in het grootste labyrint ter wereld.


Wat dacht je van brocantes afstruinen naar net dat éne accessoire, het pretpark Le Pal bezoeken, struinen over markten met streekproducten, de mooiste glas-in-loodwerken bekijken in de kathedraal van Bourges, wandelen met de kans om oog in oog te staan met reeën en zo kunnen we nog wel even doorgaan!


De echte waterliefhebbers kunnen in het meer van Sidiailles heerlijk een verfrissende duik nemen, je kunt er ook lekker waterfietsen, kanoën. Ben je een echte avonturier? Dan kun je een parcours hoog tussen de bomen ervaren met spectaculaire hindernissen een fantastische kabelbaan over het meer!


Snuif je liever cultuur op dan is de stad Bourges the place to be met zijn prachtige kathedraal, terrasjes en vakwerkhuizen, je kunt er ook prima winkelen als je echt een dagje wilt shoppen.

 

Naast dat er is genoeg te doen en te beleven op Domaine Bonneblond is het altijd leuk om de omgeving te verkennen en uitstapjes te maken. We hebben een grote toeristische informatiekast waar je allerlei brochures kunt vinden, maar ook vertellen we je zelf heel graag de highlights die wel gezien móet hebben!

Domaine Bonneblond

Lieu-dit: Bonneblond 03370 Sait-Désiré Frankrijk

+33606454897 info@bonneblond.nl

Copyright Bonneblond @ All Rights Reserved